ДИПЛОМДЫҚ ЖҰМЫС

                                                       МАЗМҰНЫ 

Кіріспе ..…………………………………………………………………....
1. Дипломдық жобаның мақсаты мен міндеттері................ 
1.1 Дипломдық жобаның тақырыптары …………………........................ 
1.2 Дипломдық жобаның мазмұнына және ресімделуіне қойылатын 
талаптар .........................................................................................................
1.3 Дипломдық жобаны қорғауға ұсыну тәртібі ….......................……….
1.4 Кіріспе және түсініктеме-есеп жазбасының рәсімдеуінің әдістемелік
нұсқауы.........................................................................................................



2. Кіріспе....………………………………………………………… 
2.1 Құрылыстың немесе өндірістің қайта құруының технико
2.2 Экономикалық негізделуі...…………………………………………
2.3 Кәсіпорынға сипаттама...............……………………………………

3. 2 тонна сүт өңдеу цехын жобалау. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . 
3.1 Цехтің технологиялық процессі.....................................................................
3.2 Цехтің құрал-жабдықтары..............................................................................
3.3 Өнімнің сипаттамасы...................................................................................
3.4 Сүтті өңдеу барысы...............................................................................
3.5. Технологиялық қондырғыларды таңдау және есептеу....................
3.5.1. Қондырғылар санын есептеу………………………………………
3.5.2. Шикiзат бөлiміндегі конвейерлiк үстелдiң ұзындығын есептеу ..
3.6. Жұмысшылар санының есебі.. …………………………………….....

4. ЦЕХТАҒЫ СҮТТІҢ ЖАСАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ 
4.1. 2 тонналық сүттің химиялық құрамы . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
4.2. Сүттің минералдық құрамы . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
4.3. Сүтте кездесетін витаминдер . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
4.4. Сүттің пайда болуы мен бөлінуі . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
4.5. 2 тонна сүтті жоғары температурамен өңдеу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
4.6. Сүттен өндірілетін өнімдердің маңызы . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

5. 2 ТОННА СҮТ ӨҢДЕУ ЦЕХІН ЖОБАЛАУ БАРЫСЫН ЕСЕПТЕУ 
5.1 Электроэнергия есебі............ ...………………………………………. 
5.2 Бекітілген қуаттылықты есептеу …..…………..…………………... 
5.3 Тұтыну қуатын есептеу ………..…………………………………… 
5.4 Жарықтандыру қуатын есептеу..………………………………… 
5.5 Жылдық энергия шығыны………………………….…………........ 

6. 2 ТОННА СҮТ ӨҢДЕУ ЦЕХІН ЖАБДЫҚТАУ 
6.1 Технологиялық үрдістерді автоматтандыру …………… 
6.2 Технохимиялық бақылау ......................... 
6.3 Трансформаторларды таңдау ……………... 

7. 2 ТОННА СҮТ ӨҢДЕУ ЦЕХІНДАҒЫ ҚАУІПСІЗДІК 
7.1 Еңбекті қорғау және қауіпсіздік техникасы ................. 

Қорытынды......................................................................... 
Қолданылатын әдебиеттер тізімі....................................... 
Қосымшалар.................................................................

Комментарии